Skip links

Over ons

Met Live Online Care willen we een duurzame impact creëren op het terrein van zorgverlening. Waarom? De geestelijke gezondheidszorg (GGZ) staat voor een aantal grote uitdagingen:

Er is een tekort aan gekwalificeerd personeel met daarbovenop nog eens de vergrijzing, waardoor dit tekort de komende jaren alleen maar zal toenemen.

Aan de andere kant heeft de geestelijke gezondheidszorg te maken met gigantische wachtlijsten om cliënten te kunnen behandelen. De behandelcapaciteit kan de toenemende vraag naar zorg en het afnemende aantal plekken namelijk niet aan. Dit leidt niet alleen tot langere wachtlijsten, maar ook tot meer verwarde personen op straat en meer dwangopnames en crisismeldingen.

Er is een noodzaak voor duurzaamheid, ook in de zorg. Er is veel vervuiling door het onnodig verplaatsen van cliënten en zorgprofessionals. Met Live Online Care is zorg laagdrempelig en dichtbij.

Live Online Care biedt een oplossing

Verkort wachtlijsten

Binnen 4 weken kan er worden gestart met de online behandeling. De behandeltijd wordt verkort en groepen kunnen eenvoudiger worden verkort.

Interactieve (groeps)behandeling

Geef je behandeling individueel of in groepen in het interactieve online klaslokaal. Een plek waar je elkaar live kunt horen, zien en samenwerken.

Trek nieuwe behandelaren aan

Laat je medewerkers scholen tot gecertificeerd Online Behandelaar en trek hiermee nieuwe professionals aan.

Onze partners